marți, 2 decembrie 2014

Cadouri delicioase de Crăciun

Crăciunul oferă firmelor o bună ocazie să dezvolte sau să consolideze relațiile cu colaboratorii lor și totodată să mulțumească celor care au contribuit la profitabilitatea afacerii sau care au sprijinit firma într-un fel sau altul.
Și cum ar putea face asta într-un mod cât mai elegant? Unii spun că oferind un cadou inspirat de personalitatea destinatarului. Dar cum să faci asta când cunoști partenerul doar din relațiile de afaceri? Cea mai elegantă soluție este să oferi un coș cadou. Desigur, nu unul ales de pe rafturile supermarketurilor, rafturi care gem sub greutatea atâtor cadouri impersonale, care să se potrivească oricărui destinatar.
Cadoul business trebuie să impresioneze destinatarul, să-l măgulească și să-i evidențieze, odată în plus, statutul și importanța. Și, dacă se poate chiar personalitatea. Nu trebuie uitat nici faptul că un cadou este și o carte de vizită a celui care-l oferă, de aceea trebuie ales cu multă atenție.
Unde poate fi găsit un cadou care să îndeplinească aceste criterii? Și pentru alegerea căruia să nu fie nevoie de prea mult timp (la urma urmei, time is money). Nu prea departe, la un click distanță, în elegantul magazin online Karin Gifts.
Rafturile (virtuale, desigur) magazinului sunt pline de coșuri cadou, pentru diverse ocazii. Coșurile pot fi alese în funcție de nivel,  de preț, de conținut sau chiar de culoare.   
Pentru coșurile cadou Crăciun, au fost atent selecționate produse care să satisfacă cele mai diversificate gusturi. Iată o selecție a cadourilor pe care le-aș alege eu:


Coș cadou Royal Purple

Coș cadou Sweet Christmas

Coș cadou Fancy Chocolate Christmas

și, pentru o persoană foarte importantă :)
Coș cadou Relax & Beauty

Și pentru că fiecare client este unic, Karin Gifts oferă clienților săi posibilitatea de a-și personaliza coșul după cum dorește. Astfel, cadourile de Crăciun pot conține produse alese de client (inclusiv delicioase dulcețuri artizanale), iar coșurile pot fi personalizate cu identitatea companiei prin felicitări, sticle de vin,  agende sau chiar panglica pentru legarea cadoului, personalizate cu elemente de identitate ale companiei.
Ce deosebește Karin Gifts de alte magazine similare?
  • Coșuri deosebite, potrivite pentru orice ocazie
  • Produse unice în România
  • Coșuri personalizate adaptate bugetului și dorințelor clientului
  • Prețuri excelente
  • Discounturi mari la volum
  • Livrare în toată țara
  • Sistem de comandă rapid și usor
  • Profesionalism și flexibilitate.
Crăciun fericit!